İZMİT KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

Mutlu Öğretmen Mutlu Öğrenci

Okulumuz 11. ve 12. sınıflarında “Okul Temelli Program” anlayışına uygun olarak geliştirmiş olduğumuz Üniversiteye Hazırlık Kurs Programları uygulanmaktadır. Bu doğrultuda 11. sınıflara özel olarak geliştirmiş olduğumuz sınav odaklı eğitim programları ile 11. Sınıf öğretim programları eş zamanlı olarak uygulanmaktadır. 12. sınıflarda ise üniversite sınav programları referans alınarak oluşturmuş olduğumuz sınava hazırlık dersleri ile eğitim öğretimimiz yürütülmektedir.

Yukarıda açıklanan sınav programı eğitim durumlarının ölçme değerlendirmesi ise sık aralıklarla yapılan “Konu Tarama Sınavları”  ve uygulanan “Deneme Sınavları” ile yapılmaktadır.

Bu doğrultuda okul eğitim öğretim birimi tarafından yapılan değerlendirme çalışmasından sonra öğrencilere ilgili dönütler sağlanmaktadır.